۲۲ مهر ۱۳۸۳، ۱۳:۴۶

طي نامه اي:

قديري ابيانه به نامه علي مطهري خطاب به هاشمي رفسنجاني پاسخ داد

محمد حسن قديري ابيانه كارشناس مديريت استراتژيك طي نامه اي خطاب به علي مطهري فرزند شهيد مطهري به در خواست او از هاشمي رفسنجاني براي كانديدا نشدن اعتراض كرد و خواستار حضور هاشمي رفسنجاني در انتخابات شد.

به گزارش سرويس سياسي "مهر" متن اين نامه كه نسخه اي از آن توسط وي در اختيار اين خبرگزاري قرار گرفته به اين شرح است:

جناب آقاي علي مطهري با سلام و آرزوي توفيقات الهي براي جنابعالي ، نامه شما خطاب به آيت ا... هاشمي رفسنجاني را در روزنامه هاي 21/7/83 ملاحظه كردم و تصميم گرفتم به نامه شما پاسخ دهم .

اگر چه اينجانب معمولا به دفاع از اسلام و انقلاب در مقابل كساني مي پردازم كه اصل و اساس انقلاب را قبول ندارند ، ليكن اخيرا مشاهده شده است كه برخي دلسوزان انقلاب اسلامي به تعرض به ساحت آيت ا... هاشمي رفسنجاني پرداخته اند كه نامه شما و سخنراني اخير دكتر عباسي از اين قبيل است.

من اين عملكرد را شبيه به عملكرد عزيزاني مي دانم كه گرچه براي پيروزي انقلاب اسلامي زحمت كشيده اند ، ليكن تحت تاثير تبليغات بيگانگان و شايع پراكني هاي عوامل داخلي آنها و تحت تاثير حجم تبليغات سنگين دشمن و گسترش شايعات قرار گرفته و به جاي قرار گرفتن در موضع سخت دفاع از مسئولان كشور به جمع منتقدين مي پيوندند.

 شهيد محمد منتظري از اين دست بود كه علي رغم زحماتي كه براي پيروزي انقلاب اسلامي كشيد به جمع انتقاد كنندگان و بلكه حمله كنندگان به شهيد بزرگواري مثل آيت ا... بهشتي پيوست و تقدير آن بود كه هر دو با هم در يك مكان و يك زمان ( 7 تير) به شهادت برسند آن زمان هم قلم زدن به نفع شهيد بهشتي هزينه داشت و پيوستن به صف منتقدين راحت تر بود. مظلوميت شهيد بهشتي نيز در نوع شهادت او نبود ، در حمله دشمنان بيگانه و مزدوران داخلي هم نبود، بلكه دليل مظلوميت او اين بود كه افراد دلسوزي كه در جامعه داراي اعتبار بودند نيز فريب خورده و به صف مخالفين پيوسته بودند.

 من احساس مي كنم كه آن قصه در حال تكرار است ، ولي اين بار حمله به آيت ا... هاشمي رفسنجاني است و اين هجوم علاوه بر سازمان ها، جنگ رواني دشمنان خارجي و عوامل داخلي شان به دست افراد دلسوزي نيز انجام مي گيرد كه علي رغم همه توانايي ها و ادعاها ، با دشمنان خارجي و داخلي نظام در كوبيدن شخصيت برجسته همسو شده اند، گر چه همدل نيستند.

شما در نامه قبلي خود در قالب دلسوزي از نظام، وقتي جناح تند روي مشاركت شعار عبور از خاتمي را مي دادند خواستار عبور از روحانيت شديد. اين شعار از نظر من يك شعار ضد انقلابي است كه از زبان فردي انقلابي وبا نيت دلسوزي بيرون مي آيد . البته حكومت اسلامي به معني حاكميت روحانيت در همه مسئوليت ها نيست و ضرورت آن حذف روحانيت هم نيست و ما در اين 25 سال ، هم رئيس جمهور غير روحاني خوب( شهيد رجايي ) و هم بد ( بني صدر ) را تجربه كرده ايم . اما ما به افراد توانايي نياز داريم كه بتواند كشور را كه در دهه بحراني و خطرناكي است در هماهنگي كامل با مقام معظم رهبري به سمت اهداف مورد نظر هدايت نمايند.

 قطعا در كشور قحط الرجال نيست و خوشبختانه مي توانيم كساني را برشماريم كه مي توانند كم و بيش از عهده مسئوليت رياست جمهوري بر آيند ؛ اما اينجا مسئله از دست ندادن فرصت ها و شايسته سالاري است و بايد ديد چه كسي بهتر مي تواند اين مسئوليت را برعهده گيرد .

 رياست جمهوري طعمه اي نيست كه بگوييم مدتها در دست اشخاصي بوده و حالا نوبت را به ديگران ، اعم از روحاني يا غير روحاني بدهيم ؛ بايد ديد چه كساني براي تصدي اين مسئوليت اصلح هستند چرا كه در حد اقتصادي و داخلي ، كشور شديدا نيازمند بازسازي و سازندگي است.

 دوران فرصت سوزي هاي هشت ساله اخير ، اتخاذ سياست پرشتاب سازندگي را ضروري ساخته است و همچنين با توجه به توطئه هاي دشمنان انقلاب اسلامي ايران و نقشه خاورميانه بزرگ آمريكا و اسرائيل كه اشغال افغانستان و عراق بخشي از آن را تشكيل مي دهد ، دهه پرتلاطمي را براي خاور ميانه رقم زده است.

 قطعا جمهوري اسلامي ايران هدف اصلي اين توطئه ها است و تجزبه ايران ، نابودي اسلام و مصادره قطعي منابع نفتي و حاكميت ژنرالهاي آمريكايي بر كشور مان جزو اهداف آمريكا است .

 اهدافي كه البته تحقق نخواهد يافت و به حول قوه الهي انشاء ا... ايران قوي تر و پرنفوذ تر از قبل ، از اين عرصه رويارويي پيروز و سربلند بيرون خواهد آمد . اين اوضاع ، يعني وضعيت اقتصادي داخلي و دهه پرتلاطم بحران در منطقه و جهان ايجاب مي كند كه ما هشيار باشيم و بهترين برنامه ها و قوي ترين مسئولين را براي كشور بر گزينيم.

چه كسي با تجربه تر و قوي تر از آيت ا... هاشمي رفسنجاني براي تصدي اين مسئوليت وجود دارد ؟ حتما كساني هستند كه توانايي بالايي دارند ولي آيا نبايد به انتخاب قويترينها پرداخت….قطعا هاشمي رفسنجاني نياز به تصدي سمت رياست جمهوري ندارد همانطور كه مقام معظم رهبري و حضرت امام ( ره ) نيازمند پست رهبري نبودند . همانطور كه شهيد بزرگوار آيت ا… مطهري نيازمند رياست شوراي انقلاب اسلامي نبودند . اين كشور است كه نيازمند مسئوليت اين بزرگواران بوده و هست . اين ايران است كه نياز دارد تواناترين فرد مسئوليت رياست جمهوري را بر عهده گيرد. البته يك بخش كار به عهده افراد توانا است و آن اينكه خود را نامزد رياست جمهوري كنند . تصميم اصلي را براي انتخاب رئيس جمهور از بين افراد داراي صلاحيت ، مردم با راي خود مي گيرند .

برعكس شما ، من معتقدم كه بهنر است آيت ا… هاشمي رفسنجاني حتما خود را نامزد رياست جمهوري كنند ، تا مردم از حق انتخاب برخوردار شوند و در صورتي كه قدر گوهر را بدانند ايشان را مجددا بر مسند رياست جمهور بنشانند.

 البته معتقدم كه براي خنثي كردن تبليغات سوئي كه حتي گاه عزيزاني چون شما را نيز فريب داده است بايد چاره اي انديشيد . شما به خوبي مي دانيد شايعات در مورد ثروت ايشان و خانواده ايشان چه حجم زيادي را تشكيل مي داده است . سهامداري عمده شركت اتومبيل سازي دوو/ سامسونگ ، سوپرا ، هواپيمايي ماهان ، ثروت بيكران در كيش ، حسابهاي بانكي ميليارد دلاري در خارج و صدها شايعه بي اساس ديگر كه همه دروغ و جنگ رواني دشمن است.

 ايشان اخيرا اظهار داشتند كه از ثروت قبل از انقلاب خويش جز قطعه زمين كوچكي در مشهد و قم و آنچه از پدرش در رفسنجان به ارث رسيده چيزي ندارد  و گفتند هر كه هر چه پيدا كرد وكالت دارد آن را تصاحب كند . شما اگر از اموال ايشان اطلاع داريد كه جزو آن ليست نيست برويد و براي رضاي خدا آن را تصاحب كنيد و به سازمان هاي خيريه هديه دهيد . ولي اگر اموالي پيدا نكرديد ، به توصيه پدر بزرگوارتان عمل كرده و از ايشان بابت اين اتهامات پوزش بطلبيد؛  قبلا هم مطلبي را در مورد اموال ايشان و عملكرد فرزندانشان گفته بوديد كه آقاي محسن هاشمي پاسخ را داده بود.

 در نامه خود نوشته ايد كه تحمل جنابعالي در مقابل انتقاد آشكار و مطرح در رسانه ها اندك است ، گرچه انتقادات خصوصي را راحت تر مي پذيريد و اين امر يك نقطه منفي براي يك رئيس جمهور است و باعث پيدايش گروه هاي سياسي مخفي مي شود. آيا ايشان در دوران رياست جمهوري خود كسي را به خاطر انتقاد از خود زنداني كرده اند؟ يا اينكه شما معتقديد رئيس جمهور در مقابل انتقادات بايد سكوت كند و لب بر سخن نگشايد . غير ازاين است كه ايشان پاسخ انتقادها را مي دادند و دلايل خود را در دفاع از سياستهاي خاص بيان مي كردند ؟ آيا اين نقطه قوت است و يا نقطه ضعف ؟ وقتي انتقادات بي اساس باشد و در قالب انتقاد از شخص كل دست آورد هاي نظام زير سئوال برود آيا نبايد به انتقادات پاسخ گفت .

 من معتقد نيستم كه ايشان اشتباهي يا نقطه ضعفي ندارند . ايشان مثل هر مسئول ديگري انسان هستند و انسان جايز الخطاست . اتفاقا انتقادي كه من به ايشان دارم اين است كه وقتي انتقاد در مورد شخص ايشان است پاسخ نمي گويند . نمونه آن نيز عدم پاسخ گويي به شايعات گسترده در مورد اموال ايشان و خانواده است كه خوشبختانه اخيرا در پاسخ به برخي سئوالات جواب هايي داده اند.

 البته معتقدم كه بايد نظام از مسئولين خود در مقابل تبليغات و جنگ رواني دشمن دفاع نمايد . معتقدم عدم پاسخگويي به اين شايعات به ضرر انقلاب تمام مي شود و كساني كه مي خواهند به بيت المال تعرض كنند براي اينكه وجدان خود را پشت سر بگذارند مي گويند وقتي هاشمي رفسنجاني و فرزندانش سوء استفاده مي كنند چرا من سوء استفاده نكنم . به همين دليل نيز معتقدم بايد ايشان نه به خاطر خود نه به خاطر انقلاب به مقابله با اين توطئه ها برخيزند و حقايق را براي مردم باز گو كنند تا كار به آنجا نرسد كه افراد معتبري چون شما نيز گرفتار اين توطئه ها شوند و پرونده پاك خويش را به شايعه پراكني عليه همين بزرگان كشور آلوده سازند ، گرچه قصد و نيت خير داشته باشند.

 اين نكته را اضافه كنم كه عملكرد هشت ساله دولت فعلي موجب شده تا مردم قدر دوران سازندگي را تا حدودي دريابند ، بنحوي كه بسياري از افراد كه شايعات زهر آگين را باور كرده اند نيز در مقايسه بين دولت فعلي و دولت قبلي مي گويند اگر آن زمان سوء استفاده بوده ولي كار هم مي شده و سازندگي جريان داشته است . حال اگر اين افراد بفهمند كه آنچه به عنوان نقطه منفي در عملكرد ايشان شايع است ، نقطه مظلوميت ايشان است و آن شايعات ، كذب محض مي باشد و نه تنها ايشان در دوران رياست جمهوري بر ميزان اموالشان افزوده نشده ، بلكه به شدت كاهش يافته است ، به نحوي كه حاضرند كل اموال خود را با خانه اي كه هنگام ترور مال ايشان بوده عوض كنند چه موضعي خواهند گرفت؟

 شايعات مي گويد آيت ا... هاشمي رفسنجاني در خانه كاخ مانندي در شمال تهران زندگي مي كنند ، حال آنكه منزل اجاره اي ايشان درست در ضلع جنوبي و ديوار به ديوار حسينيه جماران است . يعني همانجا كه در زمان حضرت امام ( ره ) زندگي مي كردند ؛ البته به هر دليلي اگر آيت ا.... هاشمي رفسنجاني نامزد رياست جمهوري نشوند و نامزد هاي مطرح براي اين سمت همانهايي باشند كه نام آنها بر سر زبانها ست ، آنگاه من نيز مثل شما به يك نامزد غير روحاني راي خواهم داد. همانطور كه در دوره قبل انتخابات رياست جمهوري از بين افراد واجد صلاحيت و معتقد به ولايت چنين كردم؛  اما توقع دارم كه شما كه پذيرش انتقاد را يك امر مثبتي مي دانيد خود انتقاد از خويش را بپذيريد و به توصيه هاي خود عمل كنيد و به جبران عمل خود بپردازيد. با آرزوي توفيق روز افزون براي جنابعالي و ساير اعضاي محترم خانواده شهيد بزرگوار حضرت آيت ا... مطهري كه همه ما دلسوزان انقلاب ، آگاهي اسلامي و صلابت در دفاع از اسلام را تا حد زيادي از ايشان آموخته ايم و با تقديم احترام و عرض ارادت خدمت خاندان مطهري.

محمد حسن قديري ابيانه كارشناس مديريت استراتژيك 21 /7/83

کد خبر 120712

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha